Blockchain Experts

 

 

Met een jarenlange achtergrond in blockchain intergraties en blockchain analyses ben je bij Webeditors 0p de juiste plek! In overleg met u bespreken we de mogelijkheden om uit te vinden waar blockchain waarde toe kan voegen en/of kosten kan verlagen. 

Smart contracts

Ontdek wat smart contracten voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Een smart contract is simpel gezegd een code geschreven  overeenkomst tussen twee partijen die opgesteld wordt zonder tussenkomt van een derde partij. Het digitale protocol zorgt ervoor dat de overeenkomst wordt uitgevoerd wanneer de vooraf afgesproken criteria worden behaald. Smart Contracts werken aan de hand van een als ‘ X, dan Y’ principe. Als X gebeurt, dan wordt Y uitgevoerd. 

Voorbeeld:

Een auto wordt automatisch overgeschreven naar partij 1, wanneer partij 2 €20.000 overmaakt aan partij 1. 

Oftewel het voordeel van een Smart contrac is dat er geen derde partij betrokken hoeft te zijn.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

N

Bouwen van blockchain-applicaties

N

Blockchain Consultancy

N

En nog veel meer.

Dapps

Een decentrale website laten bouwen? Of Het nou een minting website ,een marketplace, AI’s of een bot is. Wij hebben hier de juiste ervaring ,de juiste aanpak en de ideale advies voor.

NFT Games

In overleg bespreken wij uw wensen voor de game. Vervolgens gaat onze game devoloper aan de slag in Unity3D. Onze developer zal zijn best doen om de game volledig naar al uw wensen te ontwikkelen. Vervolgens wordt de game geintegreerd met de blockchain. U heeft de mogelijkheid te kiezen voor een mobiele of PC NFT game.

Smart Contracts

Een smartcontract laten schrijven voor uw nft of uw gehele nft collectie van 10.000 gegenereerde artworks laten maken door ons? uw erc20 token op het Ethereum netwerk of liever op de Binace smart chain? Solidity experts, die op basis van al uw wensen de juiste solutie hebben

Blockchain Consultancy

In overleg met onze specialisten, kun jij jouw organisatie positioneren om met de vernieuwende blockchain technologie succes te hebben. Onze team staat voor je klaar met het moduleren van een prototype, de analyse van de markt of klantonderzoek en begeleiden je bij het maken van een proof of concept.

Clienten