Conversie

Optimalisatie

CRO is het onderzoeken wat bezoekers willen en waar ze naar op zoek zijn.
Onze specialisten onderzoeken het gedrag van bezoekers op je website en brengen alle verbeterpunten voor je website aan het licht.

 

 

 

(010)6680154

Meer bezoekers

meer klanten

aanzetten tot aankoop

Gebruikersonderzoek

analyseren van aankoopgedrag

gratis kansenonderzoek

passende oplossingen

grondige webanalyse

Wat is Conversie Optimalisatie?

Met conversie optimalisatie, ofwel conversieratio optimalisatie (CRO), haal je meer rendement uit je marketingbudget. Anders gezegd, conversie is dat de bezoeker precies iets doet(uitvoert), wat je als website-eigenaar/beheerder wilt dat de bezoeker doet. Vergelijkbare voorbeelden zijn: Het aanzetten tot inschrijven voor een nieuwsbrief, het toevoegen van een item in de winkelmand en/of doorklikken naar gewenste pagina’s. Conversie Optimalisatie is dus niet simpelweg meer bezoekers te krijgen, maar relevantere content aan te bieden en bepaalde blokkades weg te nemen voor bezoekers. 

 

 

A/B-testontwerpen

Wat dit in de praktijk betekent, is dat wij jouw gehele CRO-traject van A tot en met Z voor je uit handen kunnen nemen. Onze ontwerpers gebruiken de inzichten die we uit onze onderzoek halen als basis voor het maken van nieuwe A / B-testontwerpen. Ze kunnen zelfs helpen met een totaal herontwerp(indien nodig) Wij helpen je jouw klanten beter te begrijpen door zowel kwantitatieve als kwalitatieve onderzoeksmethoden te gebruiken.

Gebruiksvriendelijkheid

Verbetering van de gebruiksvriendelijkheid van je website en/of webshop. Haal bepaalde blokkades weg bij je bezoekers, voor de ultieme ervaring!

CRO-strategieën.

Op zoek naar een paar ideeën? We delen graag de kennis die we hebben opgedaan bij eerdere klanten. Bovendien kunnen we je zelfs helpen bij het opzetten van CRO-strategieën. 

Marketingtechniek

Conversie optimalisatie is al jaren een bewezen marketingtechniek die, mits op de juiste manier ingezet, heel veel voordelen op kan leveren voor jouw website.

Zet je bezoekers om in klanten….

Gratis kansenonderzoek t.w.v. €250

Vraag een gratis kansenonderzoek aan t.w.v. €250,-. Onze specialisten voeren een kleine onderzoekje uit naar het gedrag van je bezoekers(klanten) en welke elementen van invloed zijn op het gedrag van jouw bezoeker. Denk hierbij aan titels, afbeeldingen, de kleur van buttons en nog veel meer factoren. 

 CRO ALL-IN PAKKET
€750,-

Onze specialisten gaan direct voor je aan de slag. Je wordt binnen 1 dag direct benaderd door een van onze specialisten. Wacht niet langer en kom erachter waarom jouw website niet goed converteert. Voor een vast tarief van € 750,- verzorgen wij een grondige analyse én passende oplossingen die je kan (laten) implementeren. Vraag hieronder onze offerte aan:

Haal meer uit je website!

Webeditors is jouw partner op het gebied van online marketing

SEO

Met onze SEO pakketten stellen we alles in je website goed in voor optimale vindbaarheid in de organische resultaten van Google.

  

Social Media

Social media is onmisbaar binnen je (online) marketing. Ontdek de kracht van Social Media. Onze Social Media Experts helpen je graag bij het opbouwen van de online zichtbaarheid van jouw bedrijf.

Veelgestelde vragen

Wat is conversie optimalisatie/CRO?

Voor conversie optimalisatie toe te passen richt je je op het wegnemen van obstakels in website of webshop waardoor bezoekers beter, sneller en gemakkelijker overgaan tot een aankoop of actie.

Speelt ''gebruiksvriendelijkheid'' van de website een belangrijk rol in CRO?

De gebruiksvriendelijkheid kan je toetsen door bewust stil te staan bij het gemak in het aankoop of contact proces. Heb je het idee dat het heel gemakkelijk verloopt en heb je er haast niet bij hoeven nadenken dan is het een goede gebruiksvriendelijkheid.

Wanneer je een website of webshop hebt is het belangrijk om inzicht te krijgen hoe je bezoekers je website gebruiken, welke inzichten zijn hierbij belangrijk?
  • Welke pagina’s bezoeken je bezoekers?
  • Waar in het aanschaffen van een product  s haken ze af?
  • Welke apparaten gebruiken ze om je website of webshop te benaderen?
  • Werkt je website of webshop naar behoren?
  • en zo nog veel meer vragen..

Heb je een specifieke vraag? Neem dan gerust contact op met een van onze marketingspecialisten.