Meertalige website

Machine vertaler

handmatig content

google translate

Breed publiek

Gebruiksvriendelijk

Met deze module is het mogelijk om je website tweetalig of meertalig te maken. Je kan zoveel talen gebruiken als je zelf wilt. Vertaal al jouw website inhoud rechtstreeks vanaf de front-end, in een gebruiksvriendelijke interface (De vertalingen worden in realtime weergegeven). Je bereikt met een meertalige website een breed publiek. Daarenboven heeft dit qua gedrag veel invloed op je bezoekers. Bezoekers blijven in feite langer op website, indien die in hun eigen taal beschikbaar is. De productbeschrijvingen of aangeboden diensten worden nu beter begrepen. Dit leidt sneller tot aanschaf van een product of dienst. 

Kom vertrouwelijker, persoonlijker & gebruiksvriendelijker over…. 

Professionaliteit

Met een meertalige website laat je zien dat jouw bedrijf internationaal is ingesteld en dat je bovendien gericht bent op de  gebruiksvriendelijkheid van je website. 

concurrentie

Met een meertalige website onderscheid je  jezelf van concurrenten, waardoor een klant eerder geneigd is om een product of dienst van jou af te nemen. 

Verhoog je conversie

Wil jij je producten of diensten wereldwijd sneller verkopen? Doe het dan in de moedertaal van je potentiële klant.

Machine vertaler

De Google-Translate plugin is de meest voor de hand liggende plugin. De plugin zal op je website geinstalleerd worden. Met behulp van deze plugin, wordt de huidige content van je website automatisch in een ander vreemd taal weergeven.  

Content

Het is ook mogelijk om onze content specialist in te schakelen voor het vertalen van je huidige content naar een vreemde taal(talen).  Het is mogelijk om direct in je CMS de content aan te laten passen. 

Offerte Formulier

Heb je nog een vraag of opmerking?

Hoe kunnen wij je helpen? Heb je een specifieke vraag of valt je iets op? Neem dan gerust contact met ons op via dit formulier. Eén van onze specialisten/adviseurs zal je ondersteunen en al je vragen proberen te beantwoorden.  

Adres

Scheepmakersstraat 2
3334 KG Zwijndrecht

Contact

Kantoor: 010-6680154
Storing:   010-6680154

Mail: info@webeditors.nl

 

Openingstijden

Ma - Vrij: 11:00 – 18:00
Weekends: 13:00-18:00
Feestdagen/vakantiedagen: Gesloten

Aboneer