Zoekmachine optimalisatie

Met onze SEO pakketten stellen we alles in je website goed in voor optimale vindbaarheid in de organische resultaten van Google.

techniek optimalisatie

linkbuilding

Content optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Onze specialisten werken niet met standaard pakketten, gewoonweg omdat niet iedere ondernemer dezelfde aanpak nodig heeft. Ligt je focus als ondernemer regionaal of internationaal? Is er veel concurrentie in dezelfde branch en is de techniek van je website goed geoptimaliseerd? Dit zijn belangrijke vragen die meegenomen worden in het proces. Zo heeft de ene website meer aandacht nodig qua techniek, de andere qua content en weer een andere qua linkprofiel.  

SEO Startpakket 

Ben je een lokale speler met weinig online concurrentie? Dan kan je wellicht prima uit de voeten met onze ideale startpakket. Nadat je het offerteformulier hebt ingevuld, nemen we binnen 24 uur telefonisch contact met je op. Bij het aanschaffen van het Startpakket worden alle Google platforms voor je ingesteld. Zo kan je direct live meekijken bij het optimaliseren en aanpassen van je website.

– Optimalisatie van Homepage (Focus op 1 trefwoord)
– Alle belangrijke CMS’en worden ondersteund
– Integreren van Google Analytics
– Eenvoudige en krachtige Zoekwoordanalyse
– Eenmalig rapport over de belangrijkste gebeurtenissen
– Het koppelen van Google Search Consule
– Inrichting en koppeling van Google Mijn Bedrijf
– Koppeling van je website sitemap in Google Search
– Optimalisatie van meta-instellingen 

Eenmalig € 350,-

SEO Contentpakket

Ben je een landelijke/internationale speler in een branche en heb je veel concurrentie? Dan is er uiteraard meer budget nodig. Hierbij komen de volgende vragen aan orde, namelijk: Is er voldoende(correcte) content op je website rondom de informatiebehoefte van je doelgroep en is dat vertaald naar zoekwoorden? Nadat je het offerteformulier hebt ingevuld, nemen we binnen 24 uur telefonisch contact met je op. Met de door jou verstrekte achtergrondinformatie kan de SEO Specialist de online marketing scan nog exacter uitvoeren. In dit telefoongesprek nemen we een klein interview af waarin we jou en je bedrijf beter leren kennen. Het interview dient voor de bepaling van de trefwoorden en gewenste doelen. Op basis het interview, doen wij in Google statistieken een klein onderzoek naar welke trefwoorden het meest gezocht worden.

– Dit pakket bevat alle onderdelen uit het Startpakket
– (Telefonisch)interview
– Trefwoordenonderzoek
– Concurrentieonderzoek
– Eenmalig uitgebreide rapport over de belangrijkste gebeurtenissen
– 5 geoptimaliseerde contentpagina’s op maat.
– Optimalisatie van interne links 

Eenmalig €750,-

SEO Abonnement

Onze SEO-specialist gaat 6 uur per maand met je website aan de slag. Maandelijks worden de teksten geoptimaliseerd, nieuwe(strategische)content gecreëerd en nieuwe linkjes vanaf externe websites gemaakt. Voor € 250,- per maand wordt er veel werk voor je uit handen genomen. In het kort komt het erop neer dat de specialist elke maand 6 uur met jouw website aan de slag gaat voor het genereren van meer bezoekers.

– Dit pakket bevat alle onderdelen van het SEO Startpakket.
– Optimalisatie
– Linkbuilding
– Linkmanagement
– Maandelijkse rapportage posities
– Wekelijkse rapportage posities
– Monitoring & analyse
– Evaluatie & advies

 

€ 250,- per maand

Heb je nog vragen?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. 

 

 

 

(010)-6680154

Klantbeoordelingen

Wij hebben gekozen voor de SEO Contentpakket. De SEO specialisten hebben gekozen voor doeltreffende hoofdtitels. Binnen enkele dagen kregen wij meer bezoekers dan normaal gesproken. De SEO Contentpakket is zeker een aanrader! H

SR Beauty

Vriendelijke SEO specialisten die altijd klaar stonden om (snel) onze vragen te beantwoorden.Vanwege corona hebben we veel last-minute moeten schakelen, maar onze website is nu SEO proof!!  En verder zijn wij natuurlijk erg tevreden over de kwaliteit van de website. Veel dank!

BlumbergMC

Communicatie met de SEO Specialist was TOP! Ik kreeg een duidelijke uitleg over wat je kunt verwachten.  Mijn website wordt nu beter gevonden in Google! Dankjewel Reuben! Was zeer prettig samenwerken met je.

Rijschool Bobby

Veelgestelde vragen

Wat is linkbuilding?

Je vindbaarheid in Google wordt grofweg bepaald door techniek, content en autoriteit. Die autoriteit wordt vnl. bepaald door de websites die naar jouw website linken. Linkbuilding is de strategie om een zo sterk (en natuurlijk) mogelijk linkprofiel voor je website op te bouwen.

Wat is SEO

SEO is een afkorting dat staat voor Search Engine Optimization, of Zoekmachine optimalisatie in het Nederlands. Het betekent eigenlijk niets meer dan websites zo optimaliseren, dat ze hoger worden getoond bij zoekopdrachten in zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google of andere zoekmachines

Oke, nu weet ik wat SEO is.. maar hoe werkt het precies?

Het optimaliseren naar de belangrijkste zoekwoorden
Het schrijven van duidelijke en relevante content
Linkbuilding
Het gebruiken van een overzichtelijke META structuur

SEO pakket op maat?